چهارشنبه, ۱ مرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5611 |
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸ | ارسال توسط :
پ

در یک کارآزمایی بالینی پیشگامانه، محققان اثرات کلسترول و چربی اشباع را آشکار کردند و دریافتند که تخم‌مرغ ممکن است بسیار کمتر از آنچه تصور می‌شد، مضر باشد‌. دانشمندان دریافتند که حتی خوردن دو تخم‌مرغ در روز، در یک رژیم غذایی با کلسترول بالا؛ اما چربی اشباع کم، سطح  LDL و خطر بیماری‌های قلبی عروقی […]

در یک کارآزمایی بالینی پیشگامانه، محققان اثرات کلسترول و چربی اشباع را آشکار کردند و دریافتند که تخم‌مرغ ممکن است بسیار کمتر از آنچه تصور می‌شد، مضر باشد‌. دانشمندان دریافتند که حتی خوردن دو تخم‌مرغ در روز، در یک رژیم غذایی با کلسترول بالا؛ اما چربی اشباع کم، سطح  LDL و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.
تخم‌مرغ مدت‌ها است که به طور ناعادلانه‌ای توسط توصیه‌های غذایی منسوخ شده مورد انتقاد قرار گرفته است. تخم‌مرغ کلسترول بالایی دارد؛ اما چربی اشباع کمی دارد. در واقع نتایج نشان می‌دهد که مقصر واقعی افزایش سطح LDL، چربی اشباع‌شده است، نه کلسترول موجود در تخم‌مرغ.  حذف تخم‌مرغ از رژیم غذایی به دلایل سلامتی، بدون کنترل مصرف چربی اشباع‌شده، بعید است که در میزان کلسترول LDL تغییری ایجاد کند.

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید