محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشتر کره میخورند، ۱۵ درصد بیشتر از افرادی که کمترین مصرف کره را دارند، در معرض خطر مرگ قرار دارند. همچنین دریافتند کسانی که بیشتر روغن گیاهی به ویژه زیتون، کانولا و سویا مصرف میکنند، نسبت به بقیه، ۱۶٪ کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. علاوه […]
محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشتر کره میخورند، ۱۵ درصد بیشتر از افرادی که کمترین مصرف کره را دارند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.
همچنین دریافتند کسانی که بیشتر روغن گیاهی به ویژه زیتون، کانولا و سویا مصرف میکنند، نسبت به بقیه، ۱۶٪ کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
علاوه بر این، به ازای هر ۱۰ گرم افزایش در روز در روغنهای گیاهی، ۱۱ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان و ۶ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی وجود دارد. از سوی دیگر، به ازای هر ۱۰ گرم مصرف کره در روز، محققان ۱۲ درصد افزایش خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را مشاهده کردند.
-
برچسب ها:
- تغذیه سالم
- توسعه شخصی سلامتی
- رژیم غذایی
- سلامتی