دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4420 |
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷ | ارسال توسط :
پ

تحقیقات جدید در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ ممکن است خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف به ویژه دستگاه گوارش، مغز و پوست را کاهش دهد. این مطالعه که داده‌های بیش از ۲۵۰ هزار شرکت کننده را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد، نشان داد که میزان سرطان در […]

تحقیقات جدید در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ ممکن است خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف به ویژه دستگاه گوارش، مغز و پوست را کاهش دهد.

این مطالعه که داده‌های بیش از ۲۵۰ هزار شرکت کننده را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد، نشان داد که میزان سرطان در افرادی که سطوح بالایی از این اسیدهای چرب دارند، کمتر است. اگرچه مصرف بیشتر امگا ۳ ممکن است کمی خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد.

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید