دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-14
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5443 |
تاریخ انتشار : ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸ | ارسال توسط :
پ

  ✅سبزیجات مثل لوبیا سبز، کلم بروکلی، گل کلم، سبزیجات برگدار، سیب‌زمینی و خیار که به طور طبیعی چربی و قند کمی دارند ✅️زنجبیل که دارای خواص ضدالتهابی است و می‌تواند برای مشکلات گوارشی مؤثر باشد ✅️بلغور جو دوسر که اسید معده را جذب می‌کند و باعث می‌شود کمتر دچار رفلاکس اسید معده شوید ✅️میوه‌های […]

 

✅سبزیجات مثل لوبیا سبز، کلم بروکلی، گل کلم، سبزیجات برگدار، سیب‌زمینی و خیار که به طور طبیعی چربی و قند کمی دارند

✅️زنجبیل

که دارای خواص ضدالتهابی است و می‌تواند برای مشکلات گوارشی مؤثر باشد

✅️بلغور جو دوسر

که اسید معده را جذب می‌کند و باعث می‌شود کمتر دچار رفلاکس اسید معده شوید

✅️میوه‌های غیرمرکبات

خربزه، موز، سیب و گلابی که نسبت به مرکبات کمتر باعث ایجاد علائم رفلاکس می‌شوند

✅️گوشت بدون چربی، غذاهای دریایی، بوقلمون و ماهی کم چرب که کمتر از گوشت‌های چرب باعث ایجاد علائم رفلاکس می‌شوند

✅️سفیده تخم‌مرغ

البته اگر به شکل آب‌پز مصرف شود، بهتر است

✅️چربی‌های سالم

مثل آووکادو، گردو، دانه کتان، روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آفتاب‌گردان که احتمال کمتر رفلاکس معده را باعث می‌شوند.

✅️نوشیدنی‌ها مثل دمنوش‌های گیاهی، شیرهای گیاهی

 

 

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید