✅سبزیجات مثل لوبیا سبز، کلم بروکلی، گل کلم، سبزیجات برگدار، سیبزمینی و خیار که به طور طبیعی چربی و قند کمی دارند ✅️زنجبیل که دارای خواص ضدالتهابی است و میتواند برای مشکلات گوارشی مؤثر باشد ✅️بلغور جو دوسر که اسید معده را جذب میکند و باعث میشود کمتر دچار رفلاکس اسید معده شوید ✅️میوههای […]
✅سبزیجات مثل لوبیا سبز، کلم بروکلی، گل کلم، سبزیجات برگدار، سیبزمینی و خیار که به طور طبیعی چربی و قند کمی دارند
✅️زنجبیل
که دارای خواص ضدالتهابی است و میتواند برای مشکلات گوارشی مؤثر باشد
✅️بلغور جو دوسر
که اسید معده را جذب میکند و باعث میشود کمتر دچار رفلاکس اسید معده شوید
✅️میوههای غیرمرکبات
خربزه، موز، سیب و گلابی که نسبت به مرکبات کمتر باعث ایجاد علائم رفلاکس میشوند
✅️گوشت بدون چربی، غذاهای دریایی، بوقلمون و ماهی کم چرب که کمتر از گوشتهای چرب باعث ایجاد علائم رفلاکس میشوند
✅️سفیده تخممرغ
البته اگر به شکل آبپز مصرف شود، بهتر است
✅️چربیهای سالم
مثل آووکادو، گردو، دانه کتان، روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آفتابگردان که احتمال کمتر رفلاکس معده را باعث میشوند.
✅️نوشیدنیها مثل دمنوشهای گیاهی، شیرهای گیاهی