دوشنبه, ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-03-10
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4741 |
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲ | ارسال توسط :
پ

محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشتر کره می‌خورند، ۱۵ درصد بیشتر از افرادی که کمترین مصرف کره را دارند، در معرض خطر مرگ قرار دارند. همچنین دریافتند کسانی که بیشتر روغن گیاهی به ویژه زیتون، کانولا و سویا مصرف می‌کنند، نسبت به بقیه، ۱۶٪ کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. علاوه […]

محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشتر کره می‌خورند، ۱۵ درصد بیشتر از افرادی که کمترین مصرف کره را دارند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

همچنین دریافتند کسانی که بیشتر روغن گیاهی به ویژه زیتون، کانولا و سویا مصرف می‌کنند، نسبت به بقیه، ۱۶٪ کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

علاوه بر این، به ازای هر ۱۰ گرم افزایش در روز در روغن‌های گیاهی، ۱۱ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان و ۶ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد. از سوی دیگر، به ازای هر ۱۰ گرم مصرف کره در روز، محققان ۱۲ درصد افزایش خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را مشاهده کردند.

 

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید