جمعه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-09-22
تبلیغات
کد خبر: 10312 |
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶ | ارسال توسط :
26 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش تجارت‌نیوز، امروز شاخص کل بورس تهران با افت ۱۷ هزار و ۳۸۷ واحدی روبرو شد و با عقب‌نشینی ۰.۷۶ درصدی در پله دو میلیون و ۲۷۱ هزار واحدی قرار گرفت. در همین حال، شاخص هم‌وزن نیز هشت هزار و ۳۸۳ واحد، معادل ۱.۰۸ درصد کاهش یافت و به سطح ۷۶۵ هزار و ۵۰۹ […]

به گزارش تجارت‌نیوز، امروز شاخص کل بورس تهران با افت ۱۷ هزار و ۳۸۷ واحدی روبرو شد و با عقب‌نشینی ۰.۷۶ درصدی در پله دو میلیون و ۲۷۱ هزار واحدی قرار گرفت.

در همین حال، شاخص هم‌وزن نیز هشت هزار و ۳۸۳ واحد، معادل ۱.۰۸ درصد کاهش یافت و به سطح ۷۶۵ هزار و ۵۰۹ واحد رسید.

امروز شاخص‌های آزاد شناور، بازار اول و بازار دوم هم به ترتیب ۰.۷۷ درصد، ۰.۸۴ درصد و ۰.۶۷ درصد کاهش را تجربه کردند.

شاخص کل فرابورس هم امروز با افت ۲۰۲ واحدی روبرو شد و تا سطح ۲۸ هزار و ۶۲۴ واحدی عقب‌نشینی کرد.

عملکرد صنایع

امروز نماد فارس توانست شاخص کل بورس را ۹۳۰ واحد بالا ببرد. این در حالی بود که زور نمادهای کاهشی بر فارس غلبه کرد و به این ترتیب نمادهای فولاد، شپنا، شبندر، اخابر، فملی و خودرو، با تاثیر منفی، شاخص کل را عقب راندند. در همین حال امروز خنصیر، خودرو، دانا، ثشاهد، وبملت، خساپا و خگستر پرتراکنش‌ترین نمادهای بورسی بودند.

در فرابورس هم نمادهای وسپهر، خاور، آریا، زاگرس، دی، شگویا و سمگا بیشترین تاثیر منفی را در شاخص کل داشتند. در همین حال امروز دی، کرمان، زملارد، گدنا، خاور، وپویا و مادیرا پرتراکنش‌ترین نمادهای فرابورسی بودند.

ارزش معاملات

بورس تهران امروز شاهد معاملاتی به ارزش هشت هزار و ۴۶۸ میلیارد تومان بود. فرابورس هم امروز معاملاتی به ارزش ۷۳ هزار و ۱۰۸ میلیارد تومان را تجربه کرد.

با این حال اما سهم معاملات خرد در بازار امروز تنها ۹ هزار و ۱۰۸ میلیارد تومان بود. همچنین در آخرین روز معاملاتی هفته، تنها ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم معامله شد. به این ترتیب بازار از یک سو ارزش معاملات پایین و از سوی دیگر حجم معاملات اندک را تجربه کرد.

در همین حال امروز بازار سهام با خروج ۸۹۰ میلیارد تومان پول حقیقی روبرو شد که نظریه نقدشدن سهامداران در آستانه تعطیلات طولانی هفته آینده را تایید می‌کند.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه اخبار بورس بخوانید.

منبع خبر «» است و خبریا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10312 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبریا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید