جمعه, ۷ مهر ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-09-29
تبلیغات
کد خبر: 10035 |
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷ | ارسال توسط :
29 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اقتصاد آنلاین، بازار سهام امروز به دلیل تنش‌های مرزی در روز گذشته از ابتدا با افزایش شدید عرضه‌ها همراه شد و بعد از گذشت ۱ ساعت از آغاز معاملات اغلب سهام‌ کوچک با صف فروش همراه بودند. شاخص کل بورس اوراق بهادار در انتهای معاملات امروز با کاهش ۲‌.۳۵ درصدی همراه شد و […]

به گزارش اقتصاد آنلاین، بازار سهام امروز به دلیل تنش‌های مرزی در روز گذشته از ابتدا با افزایش شدید عرضه‌ها همراه شد و بعد از گذشت ۱ ساعت از آغاز معاملات اغلب سهام‌ کوچک با صف فروش همراه بودند.

شاخص کل بورس اوراق بهادار در انتهای معاملات امروز با کاهش ۲‌.۳۵ درصدی همراه شد و به سطح ۲ میلیون و ۲۵۷ هزار واحدی بازگشت.

 نمادهای فولاد، کچاد و شستا بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص کل گذاشته‌اند و تنها تاثیر گذار برتر مثبت امروز نماد میدکو بود.

 شاخص کل هم وزن امروز وضعیا بدتری نسبت به شاخص کل داشت و در نهایت با کاهش ۳.۳۸ درصدی به سطح ۷۵۴ هزار واحدی رسید.

ارزش معاملات خرد در انتهای بازار امروز به ۱۱۹۰۰ میلیارد تومان رسید .

از این ۱۱۹۰۰ میلیارد تومان، ۷۴۰۰ میلیارد متعلق به بازار بورس، ۳۱۰۰ میلیارد متعلق به فرابورس و ۱۴۰۰ میلیارد متعلق به صندوق‌های سهامی بوده است.

خروج پول حقیقی امروز از ۲ هزار میلیارد تومان فراتر رفت و حقیقی‌ها در انتهای معاملات ۲۲۱۴ میلیارد تومان پول از بازار سهام خارج کردند.

سرانه فروش اشخاص حقیقی نیز امروز تفاوت معناداری با سرانه خرید آن‌ها داشت و در انتهای معاملات سرانه فروش ۳۲‌‌.۶ میلیون تومانی و سرانه خرید ۲۴.۴ میلیون تومانی از حقیقی‌ها در بازار امروز به ثبت رسید.

منبع خبر «» است و خبریا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10035 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبریا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید