جمعه, ۷ مهر ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-09-29
تبلیغات
کد خبر: 7974 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵ | ارسال توسط :
19 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

بازار سرمایه امروز از ابتدای صبح با تقاضای قابل قبولی در سهام کوچکتر خود روبه‌رو شده است اما سهام بزرگتر بازار امروز اغلب متعادل منفی معامله می‌شوند و تقاضا همچنان در گروه های کوچک بازار پر قدرت تر است. شاخص کل بورس اوراق بهادار با گذشت ۲۰ دقیقه از آغاز معاملات با رشد ۶۱۴۷ واحدی […]

بازار سرمایه امروز از ابتدای صبح با تقاضای قابل قبولی در سهام کوچکتر خود روبه‌رو شده است اما سهام بزرگتر بازار امروز اغلب متعادل منفی معامله می‌شوند و تقاضا همچنان در گروه های کوچک بازار پر قدرت تر است.

شاخص کل بورس اوراق بهادار با گذشت ۲۰ دقیقه از آغاز معاملات با رشد ۶۱۴۷ واحدی همراه شده است و به سطح ۲ میلیون و ۵۲۴ هزار واحدی رسیده است.

نمادهای فملی و فولاد بیشترین تاثیر منفی بر روی شاخص و نماد‌های خودرو و شیران بیشترین تاثیر‌ مثبت را بر روی شاخص کل گذاشته اند.

شاخص کل هم وزن اما تا این لحظه از معاملات عملکرد بهتری از خود نسبت به شاخص کل ثبت کرده است و با رشد ۱.۵۶ درصدی به سطح ۸۵۸۰۰۰ واحدی رسیده است.ارزش معاملات خرد بازار سهام به ۴۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است که عدد قابل قبولی برای بازار سهام می باشد.

همچنین دو صنعت خودرویی و بانکی بیشترین ارزش معاملات را در بین صنایع به خود اختصاص داده اند.

حال جریان ورود پول به بازار سهام همچنان خوب است و تا این لحظه از معاملات ۳۱۲ میلیارد پول حقیقی به بازار سهام تزریق شده است.

امروز دوباره بعد از چند روز معاملاتی سرانه فروش حقیقی ها نسبت به سرانه خرید آن ها افزایش پیدا کرده است و تا این لحظه از معاملات سرانه فروش ۲۷.۳ میلیون تومانی و سرانه خرید ۲۶ میلیون تومانی از حقیقی ها به ثبت رسیده است.

 

منبع خبر «» است و خبریا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7974 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبریا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید