شنبه, ۵ فروردین ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-03-25
تبلیغات
کد خبر: 3782 |
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱ | ارسال توسط :
7 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

یک شناور ۸۰۰۰۰ متر مکعبی به بزرگترین شناور حمل گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان مبدل شده که قابلیت حرکت در رودخانه و دریا را دارد.

ساخت بزرگترین شناور حمل گاز طبیعی مایع با قابلیت حرکت در رودخانه و دریا


یک شناور ۸۰۰۰۰ متر مکعبی به بزرگترین شناور حمل گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان مبدل شده که قابلیت حرکت در رودخانه و دریا را دارد.

ساخت بزرگترین شناور حمل گاز طبیعی مایع با قابلیت حرکت در رودخانه و دریا

منبع خبر «» است و خبریا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3782 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبریا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبریا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید