دکتر هاشمی شهری با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۳۰۰ تخت بستری هم اکنون در بیمارستان های دانشگاهی در استان وجود دارد تصریح کرد: ۱۸۰ تخت ویژه ICU و ۷۵۰ تخت نقاهتگاه نیز آماده شده است.
وی همچنین با توجه به انتشار برخی شایعات در خصوص عدم وجود لوازم حفاظت شخصی در بیمارستان ها تاکید کرد: وسایل حفاظتی در حد استانداردهای موجود در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی وجود دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهارداشت: تکنسینهای پرتوان اورژانس تا بخشهای تخصصی و فوق تخصصی، با تمام توان برای حفاظت از حریم سلامت مردم سراپا همچنان در تلاشند و اینگونه شایعه سازی ها نمی تواند در اراده همکاران ما تاثیری داشته باشد.
دکتر هاشمی شهری اضافه کرد: با توجه به فعالیت ۱۶ ساعته مراکز غربالگری در همه شهرستان های تابعه، مردم می توانند به جای مراجعه به بیمارستان ها در صورت داشتن علائمی مانند سرفه خشک، گلودرد، تب و به خصوص تنگی نفس به این مراکز غربالگری که همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ فعال هستند مراجعه کنند.
وی افزود: پراکندگی واحدهای ارائه دهنده خدمات درمانی در بخش های دانشگاهی، دولتی، خصوصی و خیریه، استقرار نظام مراقبت آماری و دسترسی آسان و لحظه ای به اطلاعات را دشوار کرده است، امّا با شروع همه گیری و همزمان با تشکیل ستاد بحران کرونا، نظام جمع آوری اطلاعات و ثبت آمار مرتبط با کرونا فعال شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهارداشت: نظام فعلی ثبت آمار و اطلاعات تجارب ارزشمندی را در بدنه نظام سلامت ایجاد کرده است و لازم است تا این ساختار و تجارب در دوران پسا کرونا نیز برای ثبت و مراقبت بیماری ها حفظ شود و توسعه یابد.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.