میت ایکساس گوشی تاشدنی جدید هواوی که مدتی پیش در بازار عرضه شد، براساس آمار رسمی، بیش از ۶۰ میلیون دلار به هواوی ضرر وارد کرده است.
هواوی امروزه دو گوشی هوشمند تاشدنی در بازار دارد: میت ایکس و میت ایکساس. این گوشیها با قیمت بالایی به بازار عرضه شدهاند و مقاومت زیادی در برابر عوامل محیطی از خود نشان نمیدهند؛ بنابراین باید با ظرافت خاصی با آنها کار کرد. یو چندانگ، مدیرعامل کسبوکار Consumer BG در شرکت هواوی تکنولوژیز (Huawei Technologies)، پس از معرفی رسمی گوشیهای خانوادهی پی ۴۰ به بیان برخی جزئیات درمورد کسبوکار گوشیهای هوشمند این شرکت پرداخته است.
منبع خبر (زومیت ) است
و خبریا در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 09800000000 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://khabaria.ir/?p=77979
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.