عضو شورای عالی بورس در واکنش به تغییر مقررات زیرساخت های معاملات سهام گفت: سازمان بورس هیچ مسولیتی برای افزایش یا کاهش شاخص ندارد و همه نوع اطلاع رسانی کرده است.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شاهین چراغی در واکنش به ابلاغیه جدید سازمان بورس درباره تغییر قوانین و مقررات زیرساخت های معاملات سهام و در پاسخ به سوالات فعالان بازار سرمایه اعلام کرد: به نظرم در سال جدید نیازمند رویکردی نو در خصوص بازار در تمام حوزه ها بخصوص IT و استقلال بورس ها و تسهیل سازی امور هستیم .
منبع خبر (بورس پرس ) است
و خبریا در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 09800000000 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
http://khabaria.ir/?p=77892
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.