امروز: یکشنبه, ۳ مهر ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 29 صفر 1444 | 2022-09-25
کد خبر: 77282 |
تاریخ انتشار : دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | ارسال توسط : |
328 بازدید
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

مهر نوشت: آلرژی‌ها در اثر تولید پروتئینی به نام هیستامین بروز می‌کنند که واکنش سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد. استفاده از آنتی هیستامین‌های طبیعی می‌تواند از بروز آلرژی جلوگیری کند.

برخی افراد در هر فصلی از سال به برخی مواد حساسیت پیدا کرده و دچار علائم مانند گرفتن بینی، عطسه یا خارش و … می‌شوند.

چای سبز، چای ریبوس، سرکه سیب، ماست طبیعی، دم کرده یونجه و جوشانده گزنه آنتی هیستامین‌های طبیعی هستند که می‌توانند در کنار رعایت توصیه‌های متخصصان طب سنتی در خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی تا حد زیادی سبب بهبودی آلرژی‌های فصلی شوند.

همچنین در این فصل، نوشیدن شربت لیمو، آلبالو، و سکنجبین، و افزودن زرشک، سماق و انار به غذاها توصیه‌می‌شود.

۲۳۲۳

منبع خبر ( ) است و خبریا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 09800000000  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

*

code

Scroll to Top